Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.us domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.us domeinnaam

De .us-domeinnaam is de landcode top-level domeinextensie (ccTLD) voor de Verenigde Staten. Het wordt beheerd door de Neustar Registry, en het is bedoeld voor individuen, bedrijven en organisaties die een directe associatie hebben met de Verenigde Staten.

Het gebruik van een .us-domeinnaam kan voordelen bieden voor entiteiten die zich richten op een Amerikaans publiek of die een sterke lokale aanwezigheid in de Verenigde Staten willen vestigen. Het kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid bij Amerikaanse gebruikers en kan ook helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid in lokale zoekresultaten.

Om in aanmerking te komen voor een .us-domeinnaam, moet je een Amerikaans staatsburger, ingezetene, rechtspersoon of organisatie zijn, of een buitenlandse entiteit die juridisch actief is in de Verenigde Staten. Er zijn ook specifieke registratievereisten voor verschillende subcategorieën van .us-domeinnamen, zoals .gov voor overheidsinstanties, .edu voor onderwijsinstellingen en .mil voor het Amerikaanse leger.

Registreer nu je eigen .us domeinnaam voor slechts € 1,15 per maand.

Extensie Prijs
.us € 1,15 /mnd