Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.tv domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.tv domeinnaam

De .tv-domeinnaam is de landcode top-level domeinextensie (ccTLD) voor Tuvalu, een klein eilandland in de Stille Oceaan. Het is echter vooral bekend geworden als een populaire keuze voor websites gerelateerd aan televisie, entertainment en videostreaming.

De .tv-domeinnaam wordt vaak geassocieerd met televisie vanwege de gelijkenis met het woord "tv". Het wordt veel gebruikt door televisiekanalen, mediabedrijven, contentmakers en videoplatforms om hun online aanwezigheid te vestigen.

Het gebruik van een .tv-domeinnaam kan verschillende voordelen bieden, zoals het benadrukken van een focus op video-inhoud, het aantrekken van een doelgroep die geïnteresseerd is in entertainment en televisie, en het versterken van de merkidentiteit in de media-industrie.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel de .tv-domeinnaam voornamelijk wordt geassocieerd met televisie en entertainment, deze niet beperkt is tot alleen deze branche. Iedereen kan een .tv-domeinnaam registreren voor hun website, ongeacht de branche waarin ze actief zijn.

Registreer nu je eigen .tv domeinnaam voor slechts € 2,30 per maand.

Extensie Prijs
.tv € 2,30 /mnd