Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.tel domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.tel domeinnaam

De .tel domeinnaam is een generieke top-level domeinextensie (gTLD) die een unieke functie heeft. In plaats van traditionele webpagina's te hosten, is het doel van een .tel-domeinnaam om contactinformatie van individuen en bedrijven te delen. Het is een soort online telefoonboek.

Met een .tel-domeinnaam kunnen eigenaren verschillende soorten contactinformatie opslaan, zoals telefoonnummers, e-mailadressen, fysieke adresgegevens, sociale media-profielen en meer. Deze informatie wordt centraal beheerd en kan gemakkelijk worden bijgewerkt en gedeeld.

Het gebruik van een .tel-domeinnaam kan voordelen bieden voor individuen en bedrijven die hun contactgegevens op een eenvoudige en gestructureerde manier willen presenteren. Het kan handig zijn voor mensen die snel en gemakkelijk contactinformatie willen vinden zonder door verschillende webpagina's te navigeren.

Het is belangrijk op te merken dat .tel-domeinnamen voornamelijk bedoeld zijn voor het opslaan en delen van contactinformatie. Ze ondersteunen geen traditionele webinhoud zoals webpagina's of e-commercefunctionaliteit.

Registreer nu je eigen .tel domeinnaam voor slechts € 1,90 per maand.

Extensie Prijs
.tel € 1,90 /mnd