Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.ru domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.ru domeinnaam

De .ru domeinnaam is de landcode top-level domeinextensie (ccTLD) voor Rusland. Het wordt beheerd door de Russian Coordination Center for TLD RU/РФ, de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van .ru-domeinnamen.

De .ru-domeinnaam is specifiek bedoeld voor individuen, bedrijven en organisaties die actief zijn in Rusland of een band hebben met Rusland. Het is een van de meest populaire ccTLD's ter wereld en wordt veel gebruikt door Russische websites en bedrijven die zich richten op de Russische markt.

Om in aanmerking te komen voor een .ru-domeinnaam, moet je een natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie zijn die gevestigd is in Rusland of een van de voormalige Sovjetrepublieken. Er zijn bepaalde regels en vereisten die van toepassing zijn op de registratie van .ru-domeinnamen, zoals het verstrekken van de juiste documentatie en contactinformatie.

Het gebruik van een .ru-domeinnaam kan voordelen bieden voor Russische bedrijven en websites die zich richten op de lokale markt. Het heeft een sterke lokale identiteit en kan vertrouwen en geloofwaardigheid overbrengen naar Russische gebruikers.

Registreer nu je eigen .ru domeinnaam voor slechts € 2,00 per maand.

Extensie Prijs
.ru € 2,00 /mnd