Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.pl domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.pl domeinnaam

De .pl-domeinnaam is de landcode top-level domeinextensie (ccTLD) voor Polen. Het wordt beheerd door de Research and Academic Computer Network (NASK), de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van .pl-domeinnamen.

De .pl-domeinnaam is bedoeld voor individuen, bedrijven en organisaties die actief zijn in Polen of een band hebben met Polen. Het wordt veel gebruikt door Poolse websites en bedrijven die zich richten op de Poolse markt.

Om in aanmerking te komen voor een .pl-domeinnaam, moet je een rechtspersoon, een natuurlijke persoon of een organisatie zijn met een geldig adres in Polen. Er zijn bepaalde regels en vereisten die van toepassing zijn op de registratie van .pl-domeinnamen, zoals het verstrekken van de juiste documentatie en contactinformatie.

Het gebruik van een .pl-domeinnaam kan voordelen bieden voor Poolse bedrijven en websites die zich richten op de lokale markt. Het heeft een sterke lokale identiteit en kan vertrouwen en geloofwaardigheid overbrengen naar Poolse gebruikers.

Registreer nu je eigen .pl domeinnaam voor slechts € 0,95 per maand.

Extensie Prijs
.pl € 0,95 /mnd