Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.mobi domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.mobi domeinnaam

De .mobi-domeinnaam is een generieke top-level domeinextensie (gTLD) die specifiek is ontworpen voor mobiele websites. Het werd geïntroduceerd als een manier om onderscheid te maken tussen websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten en websites die zijn ontworpen voor desktops.

Het gebruik van een .mobi-domeinnaam kan voordelen bieden voor bedrijven en organisaties die een mobiele aanwezigheid willen opbouwen en een betere gebruikerservaring willen bieden aan mobiele bezoekers. Het kan helpen bij het identificeren en differentiëren van mobiel geoptimaliseerde inhoud van reguliere desktopwebsites.

Bij het registreren van een .mobi-domeinnaam moet er rekening worden gehouden met specifieke richtlijnen en vereisten om ervoor te zorgen dat de website daadwerkelijk voldoet aan de mobielvriendelijke standaarden. Deze richtlijnen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat .mobi-domeinnamen daadwerkelijk worden gebruikt voor mobiel geoptimaliseerde inhoud.

Het is belangrijk op te merken dat de populariteit van de .mobi-domeinnaam in de loop der jaren is afgenomen, omdat veel websites nu responsive design en andere technieken gebruiken om hun inhoud aan te passen aan verschillende schermformaten. Er zijn echter nog steeds situaties waarin een .mobi-domeinnaam relevant kan zijn, vooral als mobiele optimalisatie een belangrijke focus is.

Registreer nu je eigen .mobi domeinnaam voor slechts € 1,60 per maand.

Extensie Prijs
.mobi € 1,60 /mnd