Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.it domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.it domeinnaam

De .it-domeinnaam is de landcode top-level domeinextensie (ccTLD) voor Italië. Het wordt beheerd door de Registro.it, de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van .it-domeinnamen.

De .it-domeinnaam is bedoeld voor individuen, bedrijven en organisaties die actief zijn in Italië of een sterke band hebben met Italië. Het wordt veel gebruikt door Italiaanse websites en bedrijven die zich richten op de Italiaanse markt.

Om in aanmerking te komen voor een .it-domeinnaam, moet je een natuurlijke persoon, een rechtspersoon of een organisatie zijn die gevestigd is in een van de landen van de Europese Unie, IJsland, Noorwegen, Liechtenstein of Zwitserland. Er zijn bepaalde regels en vereisten die van toepassing zijn op de registratie van .it-domeinnamen, zoals het verstrekken van de juiste documentatie en contactinformatie.

Het gebruik van een .it-domeinnaam kan voordelen bieden voor Italiaanse bedrijven en websites die zich richten op de lokale markt. Het heeft een sterke lokale identiteit en kan vertrouwen en geloofwaardigheid overbrengen naar Italiaanse gebruikers.

Registreer nu je eigen .it domeinnaam voor slechts € 2,00 per maand.

Extensie Prijs
.it € 2,00 /mnd