Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.info domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.info domeinnaam

De .info domeinnaam is een van de generieke top-level domeinextensies (gTLD's) die oorspronkelijk werden geïntroduceerd in 2001. Zoals de naam al aangeeft, staat "info" voor "informatie". De .info-domeinnaam is bedoeld voor websites die zich richten op het verstrekken van informatie aan gebruikers.

De .info-domeinnaam is geschikt voor allerlei soorten websites, zoals informatieve blogs, educatieve bronnen, nieuwssites en bedrijven die waardevolle informatie willen delen met hun doelgroep. Het is een veelgebruikte extensie voor websites die zich richten op het verstrekken van nuttige informatie aan gebruikers.

Het registreren van een .info-domeinnaam kan gedaan worden via verschillende geaccrediteerde registrars. De kosten en registratievereisten kunnen variëren afhankelijk van de gekozen registrar. Over het algemeen zijn er geen specifieke beperkingen op wie een .info-domeinnaam kan registreren.

De .info-domeinnaam biedt een herkenbare extensie die direct aangeeft dat de website informatief van aard is. Het wordt wereldwijd erkend en kan gebruikers helpen bij het identificeren van websites die betrouwbare informatie bieden.

Bij het overwegen van een .info-domeinnaam is het belangrijk om te bedenken of de aard van jouw website past bij het concept van informatieverstrekking. Als jouw website voornamelijk gericht is op het verstrekken van informatie aan gebruikers, kan een .info-domeinnaam een geschikte keuze zijn om jouw focus op informatieverstrekking te benadrukken.

Registreer nu je eigen .info domeinnaam voor slechts € 1,35 per maand.

Extensie Prijs
.info € 1,35 /mnd