Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.fr domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.fr domeinnaam

De .fr domeinnaam is de landcode top-level domeinextensie (ccTLD) voor Frankrijk. Het wordt beheerd door AFNIC (Association Française pour le Nommage Internet en Coopération), de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van .fr-domeinnamen.

De .fr-domeinnaam is specifiek bedoeld voor individuen, bedrijven en organisaties die actief zijn in Frankrijk of een sterke band hebben met Frankrijk. Het is een populaire keuze voor Franse websites en Franse bedrijven die zich richten op de Franse markt.

Om in aanmerking te komen voor een .fr-domeinnaam, moet je een natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie zijn die gevestigd is in een van de Europese lidstaten, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen of Zwitserland. Er zijn bepaalde beperkingen en regels die van toepassing zijn op de registratie van .fr-domeinnamen, zoals het hebben van een lokale vertegenwoordiger in Frankrijk voor niet-EU/EEA-entiteiten.

De .fr-domeinnaam biedt een lokale en herkenbare identiteit voor Franse gebruikers. Het wordt geassocieerd met Frankrijk en kan een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid bij de Franse markt overbrengen.

Registreer nu je eigen .fr domeinnaam voor slechts € 2,50 per maand.

Extensie Prijs
.fr € 2,50 /mnd