Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.com domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.com domeinnaam

De .com domeinnaam is een van de meest populaire en wijdverbreide top-level domeinextensies (TLD's) wereldwijd. "Com" is een afkorting van "commercial" en oorspronkelijk bedoeld voor commerciële entiteiten, maar tegenwoordig kan iedereen een .com-domeinnaam registreren.

De .com-domeinnaam werd geïntroduceerd in 1985 en wordt beheerd door de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). Het staat open voor registratie door individuen, bedrijven, non-profitorganisaties en andere entiteiten over de hele wereld. De populariteit van .com-domeinnamen is deels te wijten aan het feit dat ze internationaal erkend en gevestigd zijn als een standaard TLD voor commerciële websites.

Omdat .com-domeinnamen zo populair zijn, kan het zijn dat de gewenste domeinnaam al bezet is. In dat geval moet je wellicht een andere domeinnaam overwegen of proberen contact op te nemen met de huidige domeinnaameigenaar om te zien of ze bereid zijn de domeinnaam te verkopen.

Vanwege de brede erkenning en het wereldwijde bereik is een .com-domeinnaam een populaire keuze voor allerlei soorten websites, van zakelijke bedrijven tot persoonlijke blogs en online winkels.

Registreer nu je eigen .com domeinnaam voor slechts € 1,30 per maand.

Extensie Prijs
.com € 1,30 /mnd