Winkelwagen

Totaal excl. BTW: € 0,00 /mnd
Totaal incl. BTW: € 0,00 /mnd
Bestelling Afronden

.amsterdam domeinnaam

Controleer de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam


.amsterdam domeinnaam

De .amsterdam domeinnaam is een geografische top-level domeinextensie (gTLD) die specifiek is voor de stad Amsterdam. Het is bedoeld voor bedrijven, organisaties en individuen die een sterke band hebben met Amsterdam en zich willen identificeren met de stad in hun online aanwezigheid.

De .amsterdam-domeinnaam werd geïntroduceerd als een manier om de lokale identiteit en aanwezigheid van Amsterdam op het internet te versterken. Het biedt een specifieke en herkenbare extensie die direct de associatie met de stad oproept.

Om in aanmerking te komen voor een .amsterdam-domeinnaam, moet je een verbinding hebben met de stad Amsterdam. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je een bedrijf hebt in Amsterdam, diensten aanbiedt aan de inwoners van Amsterdam, of een sterke culturele of gemeenschapsband hebt met de stad.

Het gebruik van een .amsterdam-domeinnaam kan voordelen bieden voor lokale bedrijven en organisaties in Amsterdam. Het kan de lokale zichtbaarheid vergroten en een gevoel van vertrouwen en authenticiteit overbrengen naar de inwoners van Amsterdam.

Registreer nu je eigen .amsterdam domeinnaam voor slechts € 3,00 per maand.

Extensie Prijs
.amsterdam € 3,00 /mnd